Românii au talent

Andi Moisescu a fost inspirat de Gabriela Dincă să apese butonul auriu. În ediția de vineri 8 aprilie Andra a avut parte de un derapaj incredibil la adresa lui Mihai Bobonete.


Romanii Au Talent 2018 Cesima Nechifor Part 2 Golden Buzzer Talent Buzzer Has Gone

Românii au talent 2022.

. Cântărețul și-a exprimat dezacordul față de celebrul actor după ce numărul unui concurent a reușit să ridice spectatorii în picioare. S12E10 - Dincolo de frumos Românii Au Talent. S12E10 - Dincolo de frumos Sezonul 12.

Ce gafă a făcut Dragoș Bucur în timpul ediției Românii au talent. Andi Andra Dragoș și Mihai sunt la masa juriului cu sufletul la gură și vor fi surprinși de numerele care vor fi prestate în această seară. Pasiunea pentru cântat și-a descoperit-o la vârsta de șapte ani iar la Românii au.

A venit la Românii au talent pentru experiență și dorește să le arate tuturor oamenilor cât de talentată este. Totul s-a întâmplat la Românii au talent 2022 vineri searaA fost o nouă ocazie perfectă de a lăsa deoparte grijiile și de a urmări prestații senzaționale ale concurenților care au decis să-și folosească emoțiile într-un scop constructiv și să urce pe scena Românii au talent. Backstage Show - Ed3 Românii au talent.

După un număr fantastic de gimnastică realizat de către Gabriela Dincă fiica lui Mihai Bobonete a urcat pe. Cel mai frumos Golden Buzz de la Românii au Talent 2022. După incidentul cu Gigi Becali m-am urcat pe marginea blocului la etajul 10.

Momentul de la Românii au Talent ediția din 15 aprilie 2022 a fost cu adevărat emoționant atât prin poveste cât și prin talent. Alexandra are 15 ani vrea să se facă cântăreață. Situație incredibilă la Românii au Talent.

Ce răspuns șocant i-a dat colegului său de la masa juriului. Un elev de 18 ani din Chișinău va surprinde pe toată lumea în acest sezon cu pasiunea pe care o. Smiley a reacționat în urma jurizării unui moment de pe scena Românii au talent după remarca făcută de Dragoș Bucur.

Întrebată care este numărul băieților care i-au furat săruturi de-a lungul vieții celebra artistă s-a dezlănțuit. Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Cătălin Zmărăndescu. Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

Backstage Show - Ed3 Sezonul 1. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt cei mai noi membri în juriul Românii au talent dar au reușit să se integreze perfect la masa juraților și să fie pe placul celor aflați în fața micilor ecraneTelespectatorii au avut parte de o surpriză vineri 25 martie.


Laura Bretan Romanii Au Talent 2016 Youtube Laura Bretan Laura Talent


Romanii Au Talent Sezonul 5 Talent Comedy Movies


Tatiana Kundik The Best Tight Rope Act Ever Auditions Week 1 Romanii Au Talent Youtube Talent Variety Show Audition


Romanii Au Talent 2018 Emil Rengle Part 1 Youtube Talent Youtube Incoming Call Screenshot


Epingle Sur For Those Who Have Gone Forever


Romanii Au Talent 2018 Winner Emil Rengle Youtube Talent Winner Youtube


3 Romanii Au Talent 2018 Alla Golden Buzzer Youtube Talent Theatre Performance America S Got Talent


Romanii Au Talent Veronica Khistova Youtube Talent Beautiful Rangoli Designs Veronica


Pin On Romanii Au Talent


Romanii Au Talent 2020 Natalia Tatarintseva Youtube Natalia Tatarintseva Talent Belly Dancers


Romanii Au Talent 2020 Golden Buzz Aura Marcu Talent Aura Auras


Andra At Last Etta James Romanii Au Talent At Last Etta James Talent At Last


Romanii Au Talent 2018 7 Klase Talent Youtube Language


Simion ștefan Moment Spectaculos De Magie La Romanii Au Talent Youtube Concert


Romanii Au Talent 2020 Daniela Plesca Youtube Talent Youtube Playlist


Romanii Au Talent 2020 Makhmud Urumbayev Youtube In 2020 Youtube Talent Concert


Romanii Au Talent 2017 Lorelai Moșneguțu Golden Buzz Mihaela Rădulescu Mi S Au Inmuiat Genunchii Video 14 Year Old Girl Old Girl 14 Year Old


Romanii Au Talent Talent Concert Art


Pin On Tanec Zhivota

You have just read the article entitled Românii au talent. You can also bookmark this page with the URL : https://sugengnasarwuna.blogspot.com/2022/05/romanii-au-talent.html

0 Response to "Românii au talent"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel